keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Asunto 2

As Oy Poltinahon Pumadasta on varattu kaksi huoneistoa. Tällä hetkellä siis 4 asuntoa on vielä vapailla markkinoilla. Kolme asuntoa 1. kerroksessa, sekä yksi asunto 2. kerroksessa. Tässä esittelyssä asunto 2:

Asunto 2 näkyy vaaleanpunaisella pohjalla. (Kuva: Arcare Oy)


Asunto 2 on ensimmäisen kerroksen suurin asunto. Neliöitä on 52, ja asunnossa on kaksi huonetta sekä avokeittiö. Asunnossa on myös reilunkokoinen eteinen, josta käynti kylpyhuoneeseen. Asunnon keittiö on syvennyksessä, mutta tilan tuntua lisää keittiön avonaisuus olohuoneen suuntaan. Keittiösaarekkeeseen on sijoitettu liesi, sekä reilusti laskutilaa. Saarekepöytä toimii myös ruokapöytänä asukkaan niin halutessa, jolloin muuta ruokapöytää ei välttämättä tarvita ja olohuoneeseen jää enemmän tilaa muille toiminnoille. Keittiön kaapistoja ei ole vielä tässä vaiheessa lyöty lukkoon, joten ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa vielä ulkoasuun. Muutoin avokeittiö pyritään visuaalisilla ratkaisuillaan yhdistämään luonnolliseksi osaksi muuta huoneistoa, jolloin sisustuksen yhtenäinen linja säilyy.


Ruokapöydälle on hyvin tilaa asukkaan niin halutessa. (Kuva: Siltanen & Sandberg)

Näkymä keittiöön olohuoneesta. Keittiön sisustuksessa on otettu huomioon avokeittiön tarpeet.
(Kuva: Siltanen & Sandberg)


Asunnon ehdottomasti hienoin piirre on sen lukuisat erittäin suuret ikkunat, jotka antavat mahtavasti avaruutta ja luonnonvaloa huoneistoon. Makuuhuone on väliseinän takana askelman korkeammalla kuin muu huoneisto. Myös makuuhuoneessa on kolme suurta ruutuikkunaa.

Pohjapiirustuksesta poiketen makuuhuoneeseen käynti tulee olemaan kuvan mukainen. (Kuva: Siltanen & Sandberg)

Ikkunat antavat Poltinahontiensuuntaan (makuuhuone) sekä luoteeseen. Muotoilutoimisto Siltanen & Sandberg ovat visualisoineet huoneistosta 3D kuvia, joista jo näkee kuinka avara huoneisto tulee olemaan, ja kuinka suuret ikkunat antavat huoneistolle luonnetta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti