maanantai 24. helmikuuta 2014

Maistiaisia

Uusi keittiötoimittaja varmistuu toukokuun 2014 aikana! Muotoilutoimisto Siltanen & Sandberg vastaa sisätilojen visualisoinnista. Huoneistojen ja yhteisten tilojen ilme, kuten värit ja materiaalit toteutetaan muotoilutoimiston suunntelmien pohjalta.

Ostajalla on luonnollisesti mahdollisuus vaikuttaa asuntonsa sisustukseen, valita mieleisensä mukainen keittökokonaisuus ja pintavärit sekä materiaalit, jos on hyvissä ajoin liikkeellä asunnon varauksessa. Tällä hetkellä kevät näyttää siltä, että huhtikuun puoleen väliin mennessä sisätilojen pintamateriaaleista tehdään lopulliset ratkaisut ja tilaukset. Vaikka siihen mennessä et ehtisikään mukaan projektiin, ei huolta, sillä asuntojen sisätilaratkaisut ovat osaavien ammattilaisten käsissä ja lopputulos tulee olemaan erittäin korkeatasoinen ja laadukas.

Tähän mennessä meillä on ollut tarjota kuvia vain keskeneräisestä rakennustyömaasta. Nyt olemme saaneet Isku Keittiöiltä sekä Siltanen & Sandbergilta maistiaisia, siitä miltä huoneistot voisivat näyttää. Kuvat ovat siis hahmotelmia, eivätkä välttämättä vastaa lopullista ratkaisua, mutta niistä saa konkreettisemman käsityksen tiloista. Aikaisemmin olemme julkaisseet huoneistojen pohjapiirustukset ja ne näet täältä. Ullakkohuoneistoihin on siis tullut muutoksena parvekkeet!


Ullakkohuoneiston ruokailutila, josta käynti parvekkelle sisäpihanpuolelle. (Kuva: Siltanen&Sandberg)

Ullakkohuoneiston keittiö. (Kuva: Siltanen&Sandberg)

Ullakkohuoneiston olohuone. (Kuva: Siltanen&Sandberg)
Toisen kerroksen huoneisto. (Kuva: Reijo Harju )

Toisen kerroksen huoneiston keittiö.  (Kuva: Reijo Harju)


Toisen kerroksen huoneiston pohjakuva.  (Kuva: Reijo Harju)



Jos siis kiinnostuit asunnoista, niin yhteystiedot välilehdeltä löydät Kirvestyöt Timo Sollo Oy:n yhteystiedot. Voit olla yhteydessä Timo Solloon, mikäli haluat lisätietoja kohteesta tai päästä katsomaan kohdetta paikanpäälle. Nyt siis kannattaa toimia nopeasti, ennekuin asunnot tulevat julkiseen ennakkomarkkinointiin, niin pääsee poimimaan päältä parhaimman sekä vaikuttamaan lopputulokseen!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti